Eskişehirspor Galatasaray maçı 

saat 

kaçta, hangi kanalda?

Eskişehir Galatasaray maçı bu akşam oynanacak. Eskişehirspor'un Galatasaray'ı konuk edeceği mücadele ne zaman saat kaçta, hangi kanal tarafından yayınlanacak? Eskişehirspor Galatasaray maçı ile ilgili son dakika gelişmeleri ve muhtemel kadro bilgileri haberimizde

  

    Eskişehirspor Galatasaray maç saati 20:30 olarak açıklanmıştı fakat 20:00 olarak değiştirildi. Galatasaray Türkiye Kupası G Grubunda çıktığı 4 maçta 9 puan topladı ve averaj avantajı ile grubunun lideri olarak Türkiye Kupası'na devam ediyor. Eskişehirspor'da gruplarda 9 puan toplayarak Galatasaray'ın arkasından aynı puanla ikinciliğini koruyor. Eskişehirspor +5 gol averajıyla rakibi Galatasaray'ın ardından 2. sırada.

Galatasaray ve Eskişehir son olarak Türk Telekon Arena Stadı'nda lig maçında karşı karşıya geldiler. Çekişmeli bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada Galatasaray 4-2'lik skorla galibiyete ulaşan takım oldu. Süper Lig'de Galatasaray 38 puanla 3. sırada yer alırken, Eskişehirspor 17 puanla 13. sırada. Eskişehirspor sahasında oynadığı 8 karşılaşmada, 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak sahasında 8 puan toplayabildi. Galatasaray deplasmanda oynadığı maçlarda 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak Süper Lig'de 19 puanı dış saha maçlarından elde etti.
Galatasaray 11'i: Eray, Hamit, Koray, Hakan, Tarık, Selçuk, Dzemaili, Sinan, Olcan, Yasin, Pandev
Eskişehirspor 11'i: Ali Şaşal, Kamil, Berkay, Birol, Kaan, Causic, Toko, Feyzi, Andaç, Lawal, Funes Mori
Maç Bilgileri
Maç: Eskişehir-Galatasaray
Saat: 20:00
Tarih: 28 Ocak Çarşamba
Kanal: ATV
Stadyum: Eskişehir Atatürk
Hakem: Barış Şimşek

0 comments:

Post a Comment

+